Monday, April 5, 2010

kisah i-city shah alam #2

sgt teruja tuk bergambar..huhu
nik kembali tuk berkisah tentang I-city bila tiba mlm..

bila malam, lampu semua sudah on n sangat lah cantik suasana i-city..
berwarna warni..Memang cantik sangat-sangat..
Bergambar dekat sana memang best..ramai tol org yg datang..






panda ni sangat comel, nak curi bawak letak depan rumah blh??? ;p


aksi tak senonoh hubby..aksi cium mulot panda ;p


opss..terpegang bontot panda..sapa suh tertonggeng..huhu


dikelilingi pokok buluh yg bercahaya











Sesiapa yang blum pi, cepat-cepat lah pi.
sana lampu warna warni on hingga kul 12 mlm..
yg penting jangan lupa bawak kamera..blh berphotogediks di sana..wahaha

nik n hubby pi weekend so ramai la org..
Nak brgamba agak susah n malu2 la nak posing lbh2..huhu

2 comments:

  1. Wa... cantiknya pemandangan... :) X sangka kat Malaysia pun ada tempat warna-warni camni. Tu ler, sapa suruh malas kluar rumah...

    ReplyDelete
  2. Hikari : kena la kuar umah jln2 kat i-city yg lawa ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org