Friday, November 27, 2009

kad jemputan

kad jemputan dah selesai di edarkan..
nik tak jemput ramai pun kwn2
jemput pun yg dekat2 saje

mana kwn2 yg still ada contact no tu nik jemput la
kalau yg dah lost contact , tak dpt la den nak cari
majlis ni pun nik buat sederhana dan simple
jemputan lebih kepada saudara mara terdekat
kami jemput dlm 300 org saje ni

nik mana la suka ramai2 org ni
family terdekat yg datang sudah cukup buat nik heppy
kat kelantan kami adakan kenduri kesyukuran
org datang makan2 saje

lgpun kenduri kat johor ramai jemputan
dalam 1000 org
so kat kelantan buat kecil-kecilan saje

harap majlis dikelantan dan johor berjalan seperti yg di rancang
tanpa ada halangan yg datang
insyaAllah


majlis kesyukuran di kelantan


majlis resepsi di simpang renggam , johor

nota : ooo yes!!! dapat cuti kwen 2 minggu :)

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^