Sunday, December 13, 2009

Majlis resepsi di J0hor

entry ni pitcha time majlis resepsi kat simpang renggam johor..
kat sini jemputan sblh hubby ramai dlm 1000 org lebih..
tema biru turquise n cream..mula2 nak pilih warna puple tp tak lawa lak baju

pengantin warna purple kat butik pengantin ni..so kena la pilih warna lain...
pilih punya pilih berkenan la kat baju biru ni..try pakai sesuai lak ...
bkl mak mertua pun suka gak, so pilih la warna biru ni jd warna tema...
gabung ngan warna cream..

tetamu ramai saudara mara suami la..family nik 5 org jer..ade yg tak dpt
dtg coz banjir teruk kat kelate..laluan dr kelate nak ke jhr ade yg
tutup..nasib baek my ma n ayah dapat dtg..tu pun kena naik flight ke kl..
dan dtg ngan adik dan pak cik sekeluarga




berdebar-debar









geng kompang


meh ke pelamin


kami di pelamin


me



























1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^