Monday, December 14, 2009

Pic ala-ala di studio gambar

pic ni mcm di ambil kat studio gambar kan..tp tak pun
pic ni di ambil kat umah saje..bentangkan wall kat belakang tu..

pic ni di ambil sblm majlis bermula..
coz kami di solekkan di umah photographer so sempat ambil
pic kat umah dia sblm tunggu majlis start

lg pun kami tak ambil photographer pro..
mintak tlg kwn mertua nik yg ambilkan..
so gambar biasa2 saje..tak de la nak edit2

pengantin edit sendiri saje ;p
asal ade gambar kenangan okey la
tu pun dah puas hati


loving each other.. ;p






kerana sekali cinta, aku tetap cinta..


i'm yours:)


i love u forever.always :)




Amacam…ada gaya model tak? ;p




happily married..till death do us part..













No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^