Wednesday, December 2, 2009

sesi bukak hadiah

Wow hepinya dapat banyak hadiah .. sampai penat nak bukak satu2..
Thanks to all yang kasik aku hadiah terutamanya saudara mara..
tak sangka pun dpt hadiah byk ni..

kalau bukan saudara mara yg bg,
tak mungkin nik dapat hadiah sebanyak ini..
Yeala, nak kata kawan ramai tak pun..
nak kata opismate mmg tak jemput pun ofis mate dtg kenduri kat kelate ni..
saudara mara la yg ramai ;p

selain hadiah, gula n susu cair pun tetamu yg bg...
blh buat stok tuk 1 thn tau..byk giler..


Semangat tol anak saudara sy yg sorang ni...hehe


sampai tertonggeng2 nak bukak hadiah..hehe




nasib baik gak ade 2 si comel ni yg tlg bukak kan hadiah


hubby pun sibuk gak..siap bersimpuh
atas katil sambil bukak hadiah..hehe

Hadiah paling banyak nik dpt ialah set cawan..
Dan hadiah yang paling cool dan besar
nik dpt dr cousin
bg comforter satu set ngan bedsheet..
besar tu..

apa2 pun thanks tuk smua yg baik hati kasi kami hadiah




No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^