Monday, November 30, 2009

selepas akad nikad

memilih persalinan warna putih untuk majlis akad nikah kami.

bbrp gambar yg sempat di rakam selepas majlis akad nikah..

layan la gambar di bawah ini okey



nik and hafidz are now husband n wife


i really love mohd hafidz..
















may we have a colourful journey together




















sweet solemnization

"dan diantara tanda-tanda kekuasaa-NYA, ialah diciptakan-NYA
untukmu pasangan hidup dari jenismu sendiri supaya kamu
mendapat ketenangan hati dan dijadikan-NYA kasih sayang diantara kamu.


Seseungguhnya yang demikian menjadi tanda-tanda
kekuasaanNYA bagi orang-orang yang berfikir"


( Surah Ar-Rum : 21 )

Location : Bachok , Kelantan
Date : 29.11.2009

hari yg membawa seribu makna dalam hidup nik...
cukup indah untuk di kenang..
takkan dapat di lahirkan dengan kata2..

Alhamdullilah..dengan sekali lafaz nik sah
menjadi isteri kepada mohd hafidz bin abd salam.
semuanya berjalan lancar..
dalam sekelip mata jer status cik sudah berubah kepada puan ;p

Harapan perhubungan ini akan kekal hingga ke akhir hayat.
Doakan kebahagian kami di dunia mahupun akhirat. amin

gambar tak brapa cun tp nak gak letak..
kami tak ambil photographer pro..
just relatives and friends je yg tlg amikkan gambar.


sebelum akad nikah




berdebar2 pengantin lelaki






Saat2 di ijabkabulkan..


sincerely from him to me


sah sudah..


Tandatangan sijil nikah








salam hubby






ciuman kaseh dr hubby terchenta

buat hubby terchenta:

jaga saya baik2 okey ;p
semoga Allah merahmati rumah tangga dan cinta kita..Amin

♥♥I LUV U SO MUCH B♥♥





Friday, November 27, 2009

kad jemputan

kad jemputan dah selesai di edarkan..
nik tak jemput ramai pun kwn2
jemput pun yg dekat2 saje

mana kwn2 yg still ada contact no tu nik jemput la
kalau yg dah lost contact , tak dpt la den nak cari
majlis ni pun nik buat sederhana dan simple
jemputan lebih kepada saudara mara terdekat
kami jemput dlm 300 org saje ni

nik mana la suka ramai2 org ni
family terdekat yg datang sudah cukup buat nik heppy
kat kelantan kami adakan kenduri kesyukuran
org datang makan2 saje

lgpun kenduri kat johor ramai jemputan
dalam 1000 org
so kat kelantan buat kecil-kecilan saje

harap majlis dikelantan dan johor berjalan seperti yg di rancang
tanpa ada halangan yg datang
insyaAllah


majlis kesyukuran di kelantan


majlis resepsi di simpang renggam , johor

nota : ooo yes!!! dapat cuti kwen 2 minggu :)

Saturday, November 21, 2009

this week...last day single

this week last day nik single..
minggu depan akan bergelar isteri org..
tak sabar nyer (gediks kan..hoho)

minggu ni tak de keje
kuar jln2 pi taman tasik cyberjaya
snap pitcha lagi
buat kenangan time last2 zaman anak dara kan
hehe


tempat ni blh buat outdoor photoshoot
tak de ramai org
so nak pose pun tak de la malu2


tempat pun bersih jea








ni dewan terbuka..buat majlis kat sini pun okey


ni bhahagian dalam dewan terbuka ni..
luas kwsannya




cantikkan..
lps majlis blh la snap pic outdoor kat sini


kwsan yg sgt luas








kalau la nik ade bajet nak gak la buat kenduri kat kl tuk kwn2
tempat ni mesti jadi pilihan
blh buat ala2 taman gitu..ahakss..
tp bajet tarak
buat kat kelate n johor sudaa ;p

tak dpt buat outdoor photoshoot kat sini pun tak pe la
ambik pitcha sendiri saje
hehehe