Monday, March 22, 2010

18/3 - 21/3 | Johor

entry ni nak update aktvt yg berlaku masa blk kat jhr

18/3 - kenduri tahlil

19/3 - majlis akad nikah kwn hubby, didie n rose..pi akad nikah,
so kenduri tak yah la nak pi..time akad nikah ni tak de la ramai sgt org..
sgt tak suka brsesak2..


pakai baju kebaya baru ..
pemberian hubby masa majlis merisik dulu


rose & didie

SELAMAT PENGANTIN BARU
MOGA BAHAGIA DUNIA DAN AKHIRAT
SENTIASA DI BERKATI ALLAH S.W.T

20/3 - berjalan2 round bandar jhr

21/3 - perasaan berbunga2 happy coz dpt jumpa baby comel..
rindu nak jumpa ngan bdk comel ni..

nama baby ni iskandar..anak saudara kami..anak kpd abg hubby, angah..
Angah tinggalkan skjb baby iskandar coz dia ade urusan skit..
senang nak jaga..tak byk ragam pun..

kalau baringkan dia kat tilam , merengek2 nak suh dukung..
dah dukung tak blh nak duk diam lak..
asyik gerak2 jea..

hehe..sgt comel okey..
buat mak usu geram n tak puas nak cium..

nak tidokan dia pun senang..mandikan dia..bg susu n letak buaian..
skjb jea dah tido..tak menangis pun bila bgn..senyum jea..comel btol la..


ala buat pose manja lak..


ni aksi nak suh org angkat dia la ni..


so cute!!!! gerammmmmmmmm


sian..buat muka sedih coz org tak nak angkat ;p


alala..jelir lidah lak..comel tol anak saudara mak usu ni..





No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^