Monday, May 31, 2010

award lagi..!!

assalamualaikum readers

yeaaah..!! Dapat award lagi..award yg teristimewa dari amirah atikah aka cheqppjoy
thanks darl..!!



nak dapatkan award ada syaratnya..kena lengkap kan pantun ni..buat pembayang saje..nik tak pandai la nakcreate pantun tp nik cuba yea..jgn kutuk k..i budak baru yg tak pandai berpantun..hikhik

jalan2 ke kedai bersama mel
kaki sakit blh jalan ke
memang aku rasa blog aku comel;
kenapa korang jeles ke?

ada sapa2 nak komen pantun i blh ke ruangan komen k..hikhik

nik nak bg award kat follower yg sudi follow blog nik..thanks guys..




7 comments:

  1. haha..blog akk memang comel pon~ layak dpt award :)..

    ReplyDelete
  2. belum follow.tak boleh nak dapat award.aa.

    ReplyDelete
  3. akufobia : nnt ade award lain akak bg kat awk lak..:)

    ReplyDelete
  4. best jgk pantun tu, hee. tp nak balas ape? camni bole x?

    kte ada kwn nama hani,
    dye mmg suke makan,
    sape cakap kte jeles nie,
    awk pepandai jee kan. :DD

    ReplyDelete
  5. ASSILA : sedap pantun nya..akak kena blaja ngan assila ni

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org