Monday, May 31, 2010

demam :(

assalamualaikum readers

huk..huk

arini nik tak keje..badan tak sihat..terkenan virus demam..tak larat la nak ke opis

selalu mcm ni la kalau kerja tempat baru..mesti akan demam ..kalau tak nak pi keje tak de lak nak demam..yg semangat nak pi keje ni la tiba2 demam

nasib baik tak de benda penting nak kena buat hari ni..sorry boss..esk sy pi keje k..arini btol2 tak larat..larat update blog jea..hikhik

doakan sy sihat tuk keje esk


pic en google




7 comments:

  1. sy lg 11 hri nk demam...tgk bola smpai lebam huuu

    ReplyDelete
  2. Siti Ruhaida & Jantan Keparat: thanks

    ReplyDelete
  3. redNing :ni mesti peminat bola ni..sebulan demam tu..hikhik

    ReplyDelete
  4. tinggalkan computer kat office.kasi larat nak pergi office semata nak update blog.lepas tu sambung balik demam.mesti best.

    ReplyDelete
  5. akak kat umah jea blh update blog..kat opis tak blh la..hukhuk

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org