Saturday, May 29, 2010

jom join contest

tetiba rasa nak join contents lak..saje suka2..ni first time nik join contest..thanks sebab invite nik join contest ni..

ANDA PHOTOGENIC MARI JOIN CONTEST INI di anjur oleh CIK YEYEN .



terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P

4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY -DONE

6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]

-DONE dah jerit kat shoutbox
nur nabihah
nur hawa
kak ina

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) -DONE

8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p

nik pic yg nik pilih



dlm gambar ni, nik suka bila pipi tak nampak tembam sgt..jerawat dan parut2 jerawat pun tak nampak coz dah di tempek bedak 3 inci..hikhik..




4 comments:

  1. cantik nye pic...cm ni xnak la masuk contest..nanti kalah~ hahah...

    ReplyDelete
  2. pic akak biasa2 jea dik..org lain yg join lg cantik..akak join suka2 jea..ujung minggu tak de buat pe2..join la contest..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^