Wednesday, May 26, 2010

kisah kami :)

assalamualaikum to all reader

Alhamdulillah..seperti hari2 sebelum ini, nik sangat bersyukur kerna masih berpeluang menikmati hidup di atas muka bumi ini. Syukur ke hadrat Illahi..

arini juga nik sgt happy bekerja..nik buat OT sampai kul 8 mlm..keje sgt byk tp tak de la tension pun coz buat keje ngan senang hati

maybe niat nik ikhlas nak kerja so Allah bg kemudahan pd nik..syukur sgt2..tiap2 ari update hal keje jea kat blog ni..tak de benda lain dah nak cter..hikhik

ok..kita ubh cter..hikhik..kat dlm bas td tetiba tersenyum sendiri..teringat kenangan di hentian putra..pertama kali jumpa ngan my hubby..tak sangka kini dia suami nik..mula kenal dlm friendster ..

akhirnya cinta internet berjaya ke gerbang perkahwinan..mcm2 halangan, godaan, cabaran tp akhirnya bersama juga..tu la namanya jdh kan..

Moga kami bhagia bersama tuk selamanya..awk terlalu istimewa, awk terhebat dan awk juga yg terbaik..

Semoga kita kekal ke akhirnya




5 comments:

  1. TAHNIAH..BERUNTUNG R DPT KNL LAM TENET PAI JINJANG PELAMIN..MOGA BAHAGIA..DIKURNIAKAN CAHAYA MATA YG COMEL2..HIHIHI..

    ReplyDelete
  2. Ir-Shah : Thanks..doa2 kan dpt baby yg comel2 :)

    ReplyDelete
  3. comel la cik abang tu post.. sweet!! congretz ya.. moga berkekalan di dunia & akhrat.. amin.. ;D

    ReplyDelete
  4. Black_roses92 : sweet yea..hehe..thanks :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org