Sunday, May 30, 2010

suka lagu kebahagiaan dalam perpisahan

assalamualaikum readers

my feveret song buat masa ni..tiap2 ari nik dgr

masa konsert aritu, adlin ckp dia kureng skit lagu ni coz cam lagu lama2..
nik lg suka lagu lama2 ni..rasanya rmai mcm tu kan..kalau tak takkan sinar fm radio no 1 di malaysia skarang ni..

lagu2 lama mmg syiokkk la kalau dgr



KEBAHAGIAN DALAM PERPISAHAN

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerana lantang terbaca dari muka
Kau dan aku sudah tiada keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih?

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Tiap titis airmata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam tapi hanya berdiam
Kerana cuba menafi realiti

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan


foto dr facebook shahir af8

❤❤❤

suka lagu ni?
nak dengar tiap2 ari2?
jom download DI SINI

hope korang suka



6 comments:

  1. haha..tengok org nye..sejuk mata memandang..hahah..


    yup~ lagu ni sgt sedap kan:) dengar hari2 jugak..haha..

    ReplyDelete
  2. samala kita..tiap2 ari mesti pasang lagu ni..:)

    ReplyDelete
  3. sy x penah layan af dri dulu hingga kini huuuuu

    ReplyDelete
  4. layan af coz tak de benda menarik kat astro dah ..so tgk jea la time bosan2..hikhik..tp tak de la fanatik pun

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^