Sunday, June 27, 2010

2 awards

nik dapat award lg..kali ni 2 award..

1st award



award mr happy dapat dr badrool

1. Adakah anda rasa happy sekarang?
❤Alhamdullillah sy sgt happy

2. Kenapa anda rasa happy?
❤dikelilingi insan tersayang..arini happy coz dapat beli sofa baru..huhu

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
❤happy bila tak stress ngan keje, apa yg di rancang smua ikut perancangan

4. Nyatakan warna yang anda suka?
❤purple

5. Beritahu 9 orang yg anda mahu Tag
❤uiks..ramainya..tak tahu nak senaraikan sapa lg..so ade masa nnt nik jerit

kat shoubox yea.

2nd award



1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
❤ thanks to iza bg nice award ni

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain.
❤ nnt akan di berikan

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
ok

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best and great
blum lg kot...blog biasa2 saje..mahu kongsi kisah diri sendiri



2 comments:

  1. suke purple, knp x kawen pakai purple? :D

    ReplyDelete
  2. tak jumpa baju pengantin purple yg lawa la dear..so pilih la biru..kaler pilihan hubby..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org