Saturday, June 19, 2010

award day di KYUEM

assalamualaikum readers

arini tak keje..tp kena bgn awl..jd penganti ayahanda dan bonda ke award ceremony di KYUEM.dan ambik brg2 adik yg super duper byk tu

award ni tuk meraikan student2 yg dah abis A-level dan insyaAllah akan fly ke oversea.


harus ambik gambar sendiri dulu..mcm sy jea nak pi ambik award kan..hikhik




ketika majlis berlangsung



congrat sis
moga impian tuk buat medic di Queen Mary University London akan menjadi kenyataan

psttt..terjumpa lak ngan pengetua rancangan imam muda td..rupanya anak dia pun study kat situ



2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^