Friday, June 4, 2010

gamba budak2 sengal

assalamualaikum readers

bila dah keje kat opis baru ni, rindu lak kat opis lama..tp opismate yg baik ngan nik smua dah resign dr opis lama.. ni saje2 nak letak gamba diorang kat blog kesayangan nik ni

gamba ngan budak2 sengal ..hikhik.. bdk2 sengal ni la yg join training bwh company yg nik keje..nik coodinator training kat sana..bestnya time ni..rindu happy2 dan gelak sakan







ni lak opismate yg plg happening..rindu nak kuar lunch sama2, kongsi air minuman time breakfast, makan ptg sampai mlm kat gerai sambil borak2 mengumpat boss ..hikhik








ram pun sibuk nak bergamba



nik akan simpan kenangan kita sampai akhir hayat..walaupun skjb jea dpt bekerja brsama tp byk kenangan tercipta kan

ni la keje sy ngan cik ct bila boss dan amoi berlagak tu takde kat opis..bergamba la..kamera sendiri tak bawak..rembat la kamera opis..sampai beteri nak abis..hikhik..sowie boss..tp tak seberapa pun ngan tenaga, masa yg kami abiskan tuk siapkan keje yg mcm2 tu..











buat semua yg penah kenal time training wish u all gd luck
maaf jika ade yg terasa time sy di sana

bye



6 comments:

  1. ngaa.nak join rindu officemate gak.

    ReplyDelete
  2. happening gile office akak..
    mesti enjoy habis kan..
    seronoknye..
    =)

    ReplyDelete
  3. haha..cik kak! duk keje ke duk bergambar? hahah...

    nice pic~

    ReplyDelete
  4. akufobia:rindu kat opismate ker awek?hikhik

    ReplyDelete
  5. Far AcRoss HavOc:seronok sgt kat opis time tu :)

    ReplyDelete
  6. nurnabihah:tak de keje akak duk bergamba la dik..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^