Saturday, June 12, 2010

warna gold tema baju raya thn ni

assalamualaikum readers

ramai dah sibuk duk bershopping baju raya..raya bbrp bulan jea lg.tp buat prsediaan awl tu kan lg baik..hikhik..lg2 baju tuk pompuan..yg nak kena jahit tu yg kena antar awl..kang tak sempat nak pakai masa raya

tahun ni kami satu family pilih warna gold..happy coz thn ni dapat beraya brsama family dan suami terchenta..

bbrp tahun ni mmg kami satu family akan pilih warna apa nak dipakai tuk first raya..biar smua nampak sedondon dan sejiwa gitu

2005
warna purple

2006
merah membara

tema warna merah tp mcm ade yg lari tema jea..hikhik..


kami 7 beradik

2007
oren

family bhagia sy
sila abaikan kasut2 yg bersepah di sana sini ;p

2008
biru turqoise, sgt suka warna ni

pipi yg tembam..h0h0 (^.^)


adik sy


my sunshine, my everything

2009
warna tema pilihan warna magenta


last raya sbgai single but not available




alhamdullilah..Allah menyatukan family kami..kami bhagia bersama..moga family kami akan ttp bhagia selamanya.

raya thn ni first raya sbgai isteri .agak2 thn depan boleh jd first raya sbgai ibu tak syg
*dengan nada nakal*..hikhik..tak malu nyer budak ni




2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^