Sunday, June 20, 2010

Happy father day tuk lelaki terhebat dlm hidup sy

dia ayah terbaek..dia jaga kami adik beradik ngan penuh kasih syg..kami adik-beradik berjaya pun sebab beliau

masa kecik ayah nik la akan kejutkan nik bgn tido, angkat nik pi bilik air tuk mandikan..uruskan hal pakaian nik..ayah sy ade ciri2 suami idaman wanita..sgt ringan tulang..bertanggungjawab, pentingkan agama

sejak nikah ni bonda nik selalu ckp yg ayah nik selalu ckp yg dia rindu kat nik..terharu nya rasa..ingat bila dah nikah ayah tak de la ambil berat sgt tp makin mengambil berat ade la..luv u so much..rindu sgt2

terima kasih krn sabar melayan kerenah sy yg kadang2 mengada-ngada ;p
terima kasih atas segalanya

SELAMAT HARI BAPA
tuk ayah tersayang
Haji Nik Mahmud Nik Hassan

dan abg2 tersayang
Abg Ha dan Abg Zarie

dan juga bapa seluruh dunia..moga dapat jd ayah terhebat tuk anak-anak anda







2 comments:

  1. tak dpt tinggal jejak di shout box..
    terpksa komen..urm...internet prob..hehehe
    thx dtg jalan2 kat blog sy..
    Little Love Always

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org