Wednesday, June 9, 2010

keje oh keje

assalamualaikum readers

entry luahan ttg hal keje



tension keje..bukan tension banyak keje tp tension bila buat keje tp separuh jalan jea.tak dpt nak solve problem yg ade..tunggu bos lambat lak nak respon..last2 byk keje yg tertangguh..kalau jumpa boss asyik sebut nak siapkan cepat tp ade masalah lambat lak nak respon.kalau nik pandai dah lama nik buat sendiri..

dan juga mula terasa bosan ngan company baru ni..msk2 opis jea semua org dah start buat keje..tak de la nak bertegur sapa dulu ker..berchit chat skjb ker..skema la company ni..mmg tak kena ngan jiwa nik..suasana keje tak menyeronokkan..tu fkiran asyik melayan ke tempat lain jea

rindu la suasana keje yg kecoh2 ni..walaupun kecoh2 pun, keje ttp jalan ok..terpaksa la sabar coz byk ilmu baru yg dapat kat sini..ingat blh la kekal lama kat sini..keje sampai pencen ker kan..hikhik..tp tinggal angan2 jea la.rasa hati mcm tak lama jea..kita tgk brapa lama la agaknya nik bertahan kat sini..

nik kurang skit brckp ngan amoi moody tu..nak tanya dia, nik guna email saje..tak de la nik sakit hati bila dia buat muka dan bersuara mcm nak marah.hati nik pun tak de la panas

so pada kwn2 yg ade masalah tempat keje sabar jea yea.. yg penting kita buat keje kita

tu saje yg nak nik nak luah kan..jumpa di lain entry

~bye ~



4 comments:

  1. aja aja fighting!!!!!!
    jangan mudah putus asa kay...

    ReplyDelete
  2. biasa la kerja.. ada masalah sana sini..
    yg penting pikir ia kerja dan kita nak cari rezeki..
    tp kalau kerja x sesuai, boleh jejas kesihatan, teruk atau dpt better offer.. cabut jer..huhuhu

    ReplyDelete
  3. sop : thanks . kalau dpt better offer of course ni cabut jea..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^