Tuesday, June 22, 2010

saya berbaju pink..terasa muda remaja lak

assalamualaikum readers

arini nik cuti..byk perkara yg penting yg nak diselesaikan..penat tol
tp alhamdullillah smua beres..nik singgah byk bank arini
mula2 pi bank negara pastu ke tabung haji dan terus ker cimb bank dan rhb bank
penat tak usah nak kata la


kalau tak pi keje senang jea nak bangun pg ;p

psstt..nik bergaya ngan baju adik arini..saje tiba2 nak selongkar beg baju dia
lgpun adik dah bg kebenaran..so apa lg kan
bukan baju jea, kasut dan tudung pun nik rembat skali..hikhik
baju2 adik pun nnt nik gak yg kena pakai coz byk sgt
tak kan nak bwk smua pi UK kot
so kena la sedekahkan skit kat akak dia
agak2 setahun gak la nik tak yah beli baju baru..huhu



yg best citarasa fesyen kami sama dan yg penting saiz juga sama
adik tak blh nak bg pakaian kat akak dia yg lain coz yg lain samaada tak muat atau tak suka baju mcm kami pakai ni
untung nik..dapat baju free yg byk..hikhik
thanks adikku


rasa mcm muda remaja jea bila pakai baju pink dan beg polka dot ni ;p



2 comments:

  1. salam terjah!

    memang nampak macam anak dara lah! :D

    ReplyDelete
  2. iktiraf : kalau mcm tu nik kena pakai baju ni jea..biar selalu nampak mcm anak dara :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org