Thursday, June 24, 2010

saya nak cuti...!!!

assalamualaikum readers

happy nik pi keje arini..alhamdullilah..happy bukan sebab dpt gaji..happy coz tak tension pi keje..hikhik
tak de apa yg menarik hal tempat keje yg nak di ceritakan.

tp arini kami mcm berjanji jea..kebyakan opismate smua pakai baju warna putih..ntah mimpi apa la smlm ;p


baju putih nik..tp tak nampak putih coz cahaya lampu kuning

back to d topic, teringinnya nik nak pi bercuti..nak rehatkan badan dan minda yg penat ni..tp nak ke mana yea..kena buat perancangan btol2..agar percutian tu indah..hanya tuk nik dah hubby

ke pulau best gak ni..topi dah ade..haha


amacam ok tak pakai mcm ni kalau nak ke pulau???

teringin nak ke pulau tioman sebenarnya ni;p



2 comments:

  1. teringin nak bcuti kt pulau jgk.
    bosan asyk duk kat pulau pinang jek. ;(

    ReplyDelete
  2. cutebabygirl :jom ct2 kat pulau :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^