Sunday, June 6, 2010

weekend bersama family di gambang, kuantan

assalamualaikum readers

hilang tak penat lg..tp tetap nak update blog..mari kita bercerita pasal weekend, kali nie weekend sgt indah..sebab hari sabtu dan ahad ada aktiviti bersama family tersayang..

ayahanda dan bonda sanggup dtg jauh dr kelantan..semata2 mahu jumpa anak kesayangan dia ni..rindu katanya


comel kan anak kesayangan pak cik mahmud dan mak cik rokiah ni..hikhik *perasan sekejab*

ari sabtu kami abiskan masa di bukit gambang water park


sblm pi harus snap pic brsama budak poyo ni


ni sbhagian family sy..yg lain dah tunggu di dlm..


jumpa budak boolaat ni..gerammmm


anak2 saudara


nik tak mandi..tunggu di cabana saje..panas tol..buat aktvt camwhoring la




ni ayahanda dan bonda kesayangan sy


muka kami sama tak?? sama comel kan..hikhik *sowie perasan lg*


muka penat..penat menunggu ;p




best sgt..rasa tak nak balik..tp kena keje..dgn hati terpaksa nik balik..

~the end~

nota : malas nya nak pi keje esk..ade tak tempat keje yg best..yg tak perlu sy jumpa org yg moody ni..menyampah dan sakit hati bekerja ngan org asyik nak moody saje..tak blh nak ckp elok2 ke???




No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^