Thursday, July 8, 2010

1/4 bhagian dari hati saya ade mereka

khas buat kwn2 ku..entry khas tuk kamoo..


SALMI
kami first kenal masa di matrik kolej negeri di n9..pastu sama2 msk UMT tp kos yg berlainan.tp kami still kwn sampai skarang..

congrat dear..dah pregnant.moga bhagia ngan kehidupan yg di lalui..cik nik happy coz che sal jumpa lelaki yg blh jaga dan bhagiakan cik sal..cik sal dah tak perlu sedih2 mcm dulu.friend 4 ever.


DAYAH
yg cool dan ceria..roomate nik kat UMT
moga dayah bahagia bersama suami dan si comel alya..kenangan di UMT takkan penah nik lupa..thanks sudi jd kwn nik :)


HUSNA
kwn yg baik, ceria dan kelakar..suka tlg org dan suka buat lawak..nik paling suka usik husna..lg2 dia tak blh org sentuh dia..geli katanya..yg tak blh la nik buat..hehe

masa nik nak dtg keje kl dan tak de tempat tinggal nik duk umah sewa husna.byk sgt dia tolong nik..sgt2 terharu.thank husna..nik ingat sampai bila2 jasa husna pada nik.


JAIDA
manja, pendengar dan penasihat yg baik.thanks byk tolong nik..terutamanya masa time nikbawak moto.sama2 kita redah hujan lebat semata2 nak pi kelas.

LALA
kelakar dan happy go lucky..ade saje yg kelakar bila lala dah start bercakap..lg2 loghat trg dia still ade..so comel la lala..kekal kan loghat tu yea..

KAK LONG
kami sebilik time thn 3 so byk gak kenangan ngan kak long..nik kenal abg kak long dulu sblm kak long .coz nak msk U kena buat medical check up so pi klinik.abg kak long Dr kat sana..dia ade ckp adik dia msk UMT gak sama coz ngan nik.tercari2 gak sapa la gerangan.rupanya kak long..kecik tol dunia..hehe

AYU
yg rajin.mula kenal ayu mcm dia skema skit tp ayu ni perangai blh tahan gak.suka gak buat lawak..mmg kwn2 yg rapat ngan nik selalunya kelakar..bakal ibu..congrat dear..im happy for u..doakan tuk nik cepat2 dapat baby gak


KAK ENI
nik happy kenal kak eni..rindu kat masakan kak eni..best time pose sama2 kan..walaupun ade yg iri hati ngan kita tp kita still bhagia..tak heran pun ngan kata2 org yg dengki tu dan sombong tu.
thanks selalu teman nik shopping..first time pi bandar trg ngan moto..kenangan indah tu..takkan nik alami lg.


NINA
kwn sy yg comel

kami kenal masa sama2 keje kat TM.sama2 tinggal menyewa di vista angkasa blok 7.

nik rindu kat nina..rindu nak pi keje sama2..rindu nak jalan kaki pi keje..kalau nina tak larat mesti ajak nik naik teksi..hikhik

balik keje jea tido sampai ke malam..rindu gak time pose.. bukak pose sama2 dalam bilik coz kat ruang tamu tak de cukup ruang..rindu nak bergosip sama2..tinggal kenangan jea smuanya dan akan nik ingat sampai bila2


CIK CT
nik kenal dia masa sma2 kerja kat cheras..kawan yg happening dan sentiasa ceria..lg2 bila time dia gelak..bergegar kwsan sekitar..hehe..rindu nya kat cik ct

tempat nik mengadu kalau tension ngan keje..selalu kongsi minuman waktu sarapan dan ptg2 kami keluar makan dan lepak2 sambil bergosip dan bergumbira

rindu nya saat tu..nik happy dapat kenal cik ct..moga kita jd kawan sampai bila2 yea mek..dan moga mek dipercepatkan jodoh



nik nak minta maaf jika selama kita kenal, kwn2 penah terguris hati ngan perangai dan kelakuan nik

i really miss my old time with all of you and memories will remain forever in my mind



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^