Friday, July 2, 2010

bebelan

assalamualaikum readers

mahu berkongsi gambar

gambar ni di ambil dgn kamera buruk saje..tp nik suka pic ni..lawa kan pelangi ni..indah tol ciptaan Allah

first time dapat ambik pic pelangi ni





tak sedar dah bulan Julai .. cepatnyer masa berlalu..dah 1 bulan lebih bekerja di tempat baru..ade yg menarik dan tak kurang gak yg menyampah..tp tak pe la..sabar saje..anggap saje ia cabaran

susah gak kalau dlm company ade pekerja kesayangan boss ni..pandangan dia jea di ambil kira..asyik boss duk cakap pekerja kesayangan dia jea yg byk keje..abis org lain ni tak buat keje ker..lgpun boss byr gaji dia mahal dr kami2 ni..so no hal la dia keje byk pun kan ;p



dah2..nik membebel lak hujung minggu ni..hujung minggu patutnya kita happy2 kan..lupakan keje dan tempat keje buat seketika

selamat berhujung minggu tuk smua



4 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^