Sunday, July 4, 2010

bengang+malas+sakit hati=???

jika dapat undur masa. nik nak ubah arini jd ari sabtu
terasa mlsnya nak keje esk

kalau kita btol suka pi keje,demam pun sanggup nak pi kan
tp kalau mmg tak suka ngan keje, sakit skit pun dah malas nak pi keje
itulah nik..hikhik

bengang dan menyampah bila fikir hal sorang opismate ni
perangai dia berubah-ubah
kadang ok, kadang tak ok
time tak ok tu yg paling nik menyampah
naper nik mesti jumpa org mcm ni

nak cakap tp mcm nak marah jea
tak penat ke dia idup mcm tu
plg menyampah bila mintak tlg alasan dia
'i tak senang la'

smua org pun bz tp apa salahnya tolong skit
kalau dia mintak tlg org lain blh jea org lain tlg dia
i tahu la u senior kat situ dan tahu semua hal company
tp tak yah nak berlagak mcm tu
bengang weh..!!


naseb baek ade suami yg sentiasa support wife dia..luv u so much B



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^