Saturday, July 24, 2010

keje :)

arini ari sabtu
tapi sy perlu ke tempat keje
banyak keje design yg blum di siapkan
tp tak pe
sy suka ngan keje sy skarang..so sy senang hati nak pi keje hari ni
lgpun akan di temani rakan2 keje yg banyak membantu
so tak de la sy tension bila keje
lg2 arini si amoi yg selalu buat muka annoying tu tak de..huhu


lalalala * happy



4 comments:

  1. salam. best ek, kalau dapat kerja yang kita suka. Dah tentu semangat kerja lain macam kan. Selamat bekerja.

    ReplyDelete
  2. sall: time seronok mmg seronok..time tension ade gak..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org