Saturday, July 10, 2010

dilema pipi tembam

cantik kan?

dilema perempuan pipi tembam mcm saya.. teringin nak pakai serkup kepala yang melekat di dahi

teringin langsung nak mencuba yang mcm ni..dah la simple, senang lak nak pakai..tp nik tak sesuai pakai mcm ni

suka tgk org pakai..sbb mmg nampak cantik..but bila diri sendiri nak pakai..tak confident langsung..tengok orang pakai, memang cun la weh..

personaliti tv yg sy minat bila bertudung ialah syarifah nur, pengacara Nasi Lemak Kopi O dan Busana..dia pun suka pakai serkup melekat kat kepala ni..dan hasilnya sgt la cantik..




ermm..jelesnya sy..dia sgt la lawa dan sesuai pakai serkup melekat mcm ni

blh combine mcm2 warna

comel jea heliza bila pakai tudung mcm ni

maybe sbb diorang lawa kot coz tu cantik jea pakai mcm ni kan

nik tak suka la..kalau berat badan nik bertambah sah2 pipi yg kembang dan berisi dulu..peha dan punggung tak nak lak berisi

tu la..kalau dulu masa muka lg tembam dr skrang, nik mmg jrg ambik pic close up kat muka yg tembam tu


tembam nyer pipi sy..kalau ade byk duit ni nak gak pi slim world buat slimming muka..ade sesapa baik hati nak sponsor tak?..hehehe

uishh..pipi ku tembam bam bam


nik kalau ambik gambar suka ambik sebelah kanan coz blh cover pipi yg tembam..so kalau nampak dlm gambar pipi tak tembam tu maknanya pandai la nik sorakkan pipi tembam ni

nik ttp bersyukur ngan apa yg nik ade tp kadang2 teringin gak nak ikut fesyen terkini :)

sumber pic dr facebook nur



12 comments:

  1. cantikla nik...kalau pkai yg melekat pun cantik..^^

    ReplyDelete
  2. miszlullaby : tak cantik la..pipi nampak tembam sgt..dah try pakai..:)

    ReplyDelete
  3. pipi sy tembam gak..tpi kiwi tgk akak pkai nmpk comel je..huhu

    ReplyDelete
  4. kiwi : akak penah pakai..nampak tembam sgt..pastu tak nak dah pakai..tp tgk org pakai lawa jea

    ReplyDelete
  5. akak..saya ada jumpa 1 blogshop ni. dia jual inner..tp design dia sendiri. akak bleh cek kat cni http://www.aisyahscarf.com/
    dia ada design 1 inner scarf..yg seswai tuk suma org.. saya pun x cuba beli lagi..tp saya rasa mmg seswai if akak nak cuba :)

    ReplyDelete
  6. amy : thanks amy ..nnt akak tgk yea..

    ReplyDelete
  7. sis..pp wany pn tembam gak.
    tp bantai jer pki style syria tu..~
    haha..=p

    ReplyDelete
  8. noneyloveswhite: pipi akak tembam sgt ..mmg sgt tak sesuai pakai tudung mcm tu :)

    ReplyDelete
  9. akak.. pipi kte pun tembam.. jlez gak tgk org yg muka bjur sirih sume comey2 je pkai camni kan kan kan

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^