Monday, July 19, 2010

kisah semalam di shah alam



smlam nik, hubby dan 2 org adik jln2 ke shah alam
niat hati nak cari la baju raya kat pkns
byk pilihan baju kebaya, kurung moden kat sana
tp tak de satu pun yg nik berkenan dan yg warna gold
baju yg lawa smua warna lain
kalau ade warna gold pun saiznya besar..mmg susah jd org yg kurus ni
nampaknya raya nnt pakai baju lama la

nik agak lama tak sampai di shah alam ni
ni la tempat nik mula2 keje dulu..byk kenangan pahit manis masin kelat kat sini
terimbas kenangan lama..keje kat plaza alam central dulu
walaupun keje sbg cashier saje tp byk yg nik blaja, lg2 tentang bermcm2 perangai manusia
sekejab saje di shah alam tp mcm2 kenangan ade :)
nik akan simpan kenangan tu


tersenyum gembira :)


adik2 sy
mereka menceriakan hari minggu sy
thanks sis :)



4 comments:

  1. klu keje yg kena deal dgn org ni mmg mcm2 mslh.
    i kje kilg dulu pon mcm2 kerenah smpai tpaksa bhenti.
    hukhuk =,=

    ReplyDelete
  2. cutebabygirl : btol tu..deal ngan org kena byk bersabar kan.

    ReplyDelete
  3. setuju2.. kalau jenis cepat naik angin rasanya senang kena angin ahmar kot... putus semua urat2 kat dahi sebab darah senang menyirap naik atas kepala - tensen punye pasal

    ReplyDelete
  4. che armster : so kena byk2 la bersabar kan..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^