Sunday, July 18, 2010

penat

penat
dah 2 mlm berturut2 pi cari baju kat uptown
susahnya
nak cari baju kebaya or kurung moden

ade kaler gold tp saiz lak besar
pastu saiz baju ok tp kain lak saiz besar
susah jea jd org yg kurus kering ni
susah nak cari baju siap yg btol2 kena ngan saiz badan



muka excited nak cari baju tp balik hampa coz tak jumpa baju sesuai :(

tp best nyer dapat kuar ngan adik2 sy..so senang nak minta pendapat baju tu sesuai ke tak..harga tu ok ker tak?ni antara kelebihan ade adik pompuan

rindu nak berkumpul ramai2 lg..penuh satu umah..riuh rendah ngan fmily..lamanya nak raya;p..nik nak ct lama skit

layan pic lama masa lepak kat one utama ngan adik2 dan bf..happy..yippie..!! :)


my bf (now my hubby)


ngan adik


ngan anis


jalan2 cari makan dan tgk wayang


opss..terlebih sudah ;p


kami 4 beradik tanpa yunnie



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^