Sunday, July 4, 2010

window shopping online

hye readers



penat dan ngantuk tp still nak update blog..sambil2 tgk bola..nik baru balik dari downtown cheras..ingat nak la cari baju kebaya tuk raya tp tak byk pilihan la..mahal lak tu..maybe raya lambat lg so stok baju pun tak banyak..tershopping benda lain lak td..hehe

nik tak suka nak cari time dekat2 nak raya..mls nak bersesak2 ngan org ramai..nak window shopping online lak ni ..sapa2 yg tahu blogshop yg jual baju kebaya cantik dan murah bgtau nik yea..nik nak cari kebaya warna gold..nak yg simple jea

sempat gak survey online td ..ade yg berkenan tp still lg mencari yg tercantik pada pandangan mata..still berfikir mana nak pilih

baju kebaya ni simple dan cantik


ni pun cantik


ini cantik jugak tp
mcm baju pengantin nik jea


tiap2 tahun mcm ni la nik..nak cari baju ikut tema ni mmg susah.baju hubby pun tgh survey gak ni..mmg ingat nak beli baju dah siap gak la..nak antar jahit tak diterima dah..aishh..poning kepala den

bye readers..nak sambung tgk bola..goal..!! goal..!! goal..!!

sumber pic en google


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^