Saturday, August 14, 2010

bila bergambar

dah jd kemestian la..kuar mana2 tak sah kalau tak camwhoring..tak pun suh hubby yg snap..naseb la dapat wife gila kamera ni.

tp ade perkara yg nik elakkan bila bergambar.

*tak suka ambik gambar nampak gigi..buruk la..so kalu korang perasan pic nik mmg tak penah nampak gigi..huhu

nik gambar candid so ternampak lak gigi tu.


*bila camwhoring nik cuba ambik gambar nampak pipi sblh kiri..kalau kanan muka nik nampak chubby tau..dulu lg la tak suka snap pic close up muka coz muka sgt chubby walaupun ambik dr arah mana2 pun.hikhik

tgk pic ni..hidung pun nampak mcm mancung skit la tp kalau tgk real mmg kembang..huhu
tp still tak blh cover mata yg mcm panda tu


*muka kena tempek bedak 4 inci dulu baru leh snap pic.nak hilangkan parut2 jerawat dan jerawat2 yg ade..plus muka nik ni jenis muka yg berminyak mmg guna bedak la tuk tutup apa yg blh di tutup..hikhik



jerawat kat dahi tu tak blh nak tutup ngan bedak 4 inci nik..huhu

walau apa pun nik ttp bersyukur ngan kurniaan Allah ni..tak pe la tak dapat kulit yg flawless pun
..tgk org lain yg muka lg bermasalah, nik sgt simpati.





6 comments:

  1. Hamzah Ian : thanks ats pujian kamo..tp sy rasa sy biasa saje :)

    ReplyDelete
  2. satu lagi yg anna perasan, kalau nik bergambar, jari jemari pun akan turut sama expose. heheh.. ayu gitu~

    ReplyDelete
  3. annazanarih : anna pun perasan yea..tu pose biasa la tu..jari pun expose sama.tp sblh jea la coz camwhoring..hikhik

    ReplyDelete
  4. dulu suke sgt nak tunjuk gigi cam iklan colgate..skang dah malas...senyum simpul aja...

    ReplyDelete
  5. sue lak abis smua gg nmpak..haha...

    ur eyes menggoda gtu..;)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^