Thursday, August 12, 2010

congrat sis.. you deserve it :)

congrat buat my bongsu sis..dapat result gempak tuk a-level medic dan dpt future study kat UK.nak ikot blh..huhu..best nyer

raya ni jadi la kita buat kenduri kesyukuran.tak sabar nak baik kg.moga semua berjalan seperti yg di rancang.

dan InsyaAllah..5 tahun lg family kami ade seorg doktor..dan akan tertunailah hasrat ayah nik yg nak sgt salah seorang anak dia jd Dr.



Alhamdullillah dapat buka mata org2 yg penah kutuk ayah sy.
yea..mmg ayah sy tak blaja tinggi tp Allah bg kelebihan lain..kelebihan pada anak2 tuk blaja sekurang2 ke peringkat ijazah .

kami bangga punya ayah dan ibu sehebat mereka berdua





17 comments:

  1. wow..!! congrats untuk adik dan nik sekeluarga

    ReplyDelete
  2. Salam...
    Wah, adik kamu bakal doktor yg comel..hehe..

    ReplyDelete
  3. wahhhh.congrates utk adik sis.bestnye pegi UK.hehe~

    ReplyDelete
  4. tahniah laa wat adik nik n family..kena pesan suh jaga diri leklok nnt kat tmpt org :D

    p/s:kim salam adik (niat utama sbnrnya)..haha

    ReplyDelete
  5. tahniah utk adik akak....bak kata isi hati yang ikhlas...biarkan orang lain jenuh mengatakan kita...jika kita dengar kata2 org lain maka x maju la kehidupan kita.....chaiyok2 to adik akak...yeah!!!

    ReplyDelete
  6. tahniah buat adek sis :)
    uk!nk ikut jgk bleh.hikhik~

    ReplyDelete
  7. tim : thanks :)

    Kimie Hashim: yea..best :)

    ReplyDelete
  8. Azwandy Bin Muhamad: InsyaAllah..bakal dr yg baek jugak :)

    sizuka[Izzati] : awk jugak best..duk kat oversea :)

    ReplyDelete
  9. - F i D - : thanks..nnt nik sampaikan salam ;p

    deem: btol tu..asl ikhlas biar la yg lain yg nak mengatakan kan..tak rugi gak kita.

    cikCOKLET:): thanks ..akak pun kalau blh nak ikt

    ReplyDelete
  10. Kim salam kat adik.. hehheeh UK ktner?

    ReplyDelete
  11. BeMiE : Uk kat queen mary university, london..nnt akak kirim salam :)

    ReplyDelete
  12. hehe...itu cikgu sy kat smkb dl...assalamualaikum cikgu...hehe...smoga sehat sokmo...

    ReplyDelete
  13. nairaariaa : wslam.cikgu sentisa sihat.lg2 sejak bersara ni.( jwb bg pihak mak)

    ReplyDelete
  14. moga2 tercapai impian dia nak jd doktor,doktor comei..huhuhu.. adik sy dlm 3thn lg insyaallah dpt capai cte2 dia tu nak jd doktor gak...huhuhu..dia study kat UKM je...

    ReplyDelete
  15. armando_et : insyaAllah..blaja kat mana2 pun ok

    ReplyDelete
  16. hye akak....ptut lar tgk gmbr cm knl jer rupnye akak kepada idzni..huhu, sy kwn idzni dluw msa skolh rendh... :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^