Friday, August 20, 2010

gaya tudung pilihan sy

skarang ni mcm2 gaya tudung.sampai tak sempat nak ikt.dah tak tahu mana gaya yg terkini .byk sgt pilihan nak gayakan tudung.

gaya tudung nik biasa2 jea.ikut mood dan kerajinan.

tudung awning

Actually tudung jenis ni memang mudah, tak payah nak letak pin sebab just saut jea.

tp hubby nik tak suka nik pakai tudung mcm ni.dia kata mcm bibik ..tp nik pakai jea, lg2 kalau time mls nak gosok tudung.saut jea tudung yg tak yah nak gosok ni.





shawl

kdg2 nik rasa pakai shawl ni buat muka nik nampak lg bulat dan kdg2 blh nampak kurus..huhu.tak pandai nak gayakan cara pemakaian shawl.gaya sama jea nik gayakan.

try gak tiru dlm majalah2 fesyen tp mesti tak jd mcm yg di ajar tu.huhu..





tudung bawal

lebih suka tudung bawal.sesuai dgn bentuk muka nik.ni la tudung nik yg rasa plg sesuai.hubby pun lebih suka nik pakai tudung mcm ni.

kini dan selamanya nik pakai tudung bawal jea la.









8 comments:

  1. hehe elok je muka sis pkai tudung awning tuh.kalo sy habis sebulat-bulatnya jadi muka.hehe.tundung bawal lah memang paling terbaik biarpun byk jnis tdung lain skg nih.heee~

    ReplyDelete
  2. sizuka[Izzati]:btol tu..tudung bawal mmg tudung terbaik la..sis pakai tudung awning pun nampak bulak gak la muka.tp teringin nak pakai..:)

    ReplyDelete
  3. comei jer.. leh jadi model tudung.. tapi, pu3 pun suke bawal foever n ever.. thehehe.. tp, nak senang tudung xyah iron tudung ade awning tu la.. :)

    ReplyDelete
  4. hehe..muka akak tembam la..tak sesuai muka tembam jd model tudung..:) akak pun nak senang pakai gak tudung awning.

    ReplyDelete
  5. lawa tudung..wak kelik retekk..haha

    ReplyDelete
  6. Mula2 dulu bila tengok orang pakai tudung awning tu memang nampak macam orang tua. Tapi sekarang ni macam2 warna dan fesyen ada. Orang muda pakai pun lawa :)

    ReplyDelete
  7. zeyrulez : suka letak gambar byk..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^