Sunday, August 15, 2010

owh..sudah 5 ramadhan..23 ari lg nak balik kg

tak sabar nya nik nak balik kg..rasa mcm dah lama sgt tak balik..cepat la masa berlalu

dah dapat rasa aura best nya balik kg nnt..meriah sgt coz smua ade..time ni kami dapat berkumpul ramai2..bermesra dan bergelak ketawa...

raya pertama bersama suami tersayang ..balik raya kat kelate thn ni..thanks sudi bertlak ansur..syg awk cuk


baju raya tak beli lg..mls dah nak cari..mcm nak pakai jea baju yg dah ade seakan2 gold ..senang kan..jimat pun jimat..huhu

rindu kamoo semua..tunggu kami balek yea


pssst..!!
suami sy sgt marah arini..dgn sorang pompuan yg bermulut tuttt..sabar jae biar b.la dia ngan mulut dia..bln2 pose ni mmg byk dugaan

suami sy bukan jenis yg suka marah2.so kalau dia marah maksudnya org tu hebat la..huhu



6 comments:

  1. salam kenal..jom tukaf2link blog list..suke bca entry awk yg pompuan2 cantik tu..at the end of the day..sure la mak kite yg cantikkan.hihi

    ReplyDelete
  2. ai nik, sy pon raya kat klate taun nih...umah hubby, nik kt mane? kot kot bleh la jumpe kot...ehhehe sy kt tupat

    ReplyDelete
  3. seronoknya nak balik kampung.hehe~

    ReplyDelete
  4. Cery : slam kenal gak tuk awk..of course..sapa2 pun takkan blh lawan mak sendiri kan :)

    ReplyDelete
  5. uamihanyisterizuki: rumah nik yg kat kelate..kat bachok..blh jea nak jumpa..jom dtg raya umah nik :)

    ReplyDelete
  6. sizuka[Izzati]: seronok sgt..tu tak sabar ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org