Thursday, August 19, 2010

penah tak...???

penah tak anda rasa nak delete perkara yg penah jd pd anda
dan pengalaman tu tak nak anda ingat sampai bila2
dan anda sgt berharap ia tak penah terjadi dlm hidup anda

sy penah alami nya
tp sy tahu perkara tu takkan boleh sy delete dlm memori sy
maybe kalau sy lupa ingatan baru sy tak kan ingat kot

maybe apa yg berlaku pasti ade hikmahnya
kalau perkara tu tak terjadi ..sy takkan jadi diri sy yg skarang ni

Terima kasih Ya Allah..masih beri hambaMu ini tuk meneruskan kehidupan
merasai nikmat dan pahitnya kehidupan ni

hambamu ini akan sentiasa tabah dan sabar
moga diri ini sentiasa di bawah perlindungan Mu

syukur atas nikmat hidup yg di berikan ..punya family ,hubby dan kawan2 yg sentiasa memberikan sokongan.



psssst..!!
teringin nak ade kwn yg duk dekat..smua dah jauh2 dan buat hal masing2..nak jumpa pun dah susah..kdg2 teringin gak nak ajak kwn2 kuar..window shopping ker..borak2 kosong pun jd la.

ade sapa2 sudi jd kwn sy tak..?? yg penting kena la ikhlas berkawn yea.



2 comments:

  1. Saya2. sall ikhlas nak berkawan ngan nik hihihihi...sall suka tengok muka nik. Pinjam dagu boleh??. Jgn sedih2,

    ReplyDelete
  2. sall: thanks ..sudi ade yg nak berkawan.nak pinjam dagu..ambik lah..hikhik

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^