Sunday, September 26, 2010

bulan raya blum abis lagi, dah berfikir2 ttg baju raya haji :)

assalamuaaikum readers

masih mood beraya ker.yea la.sana sini org buat open house kan.kenyang perut senang hati la yea.
sebut hal raya ni, nik dah mula berfikir nak pakai baju raya apa time raya haji nnt..ahakss.gedikkan .raya pose tak abis lg sibuk duk fikir raya haji lak.

nik buat persediaan awl.mls nak kelam kabut nnt.harus buat baju raya baru.lgpun tahun ni raya haji kat johor.
kena survey nak pakai baju fesyen apa lak nnt.tak nak buat kebaya.
ingat nak pakai kaftan.

trend skarang pakai kaftan mcm ni kan.idak la nik nak buat kaftan mcm dato ct ni.meriah sgt ngan berlian kalau mcm ni.
buat yg simple2 sudah.jahit manik sebijik dua jd la.kalau buat mahal2 nnt tak pakai lak..huhu

warna dan design kaftan ni cantikkan.berkenan tol.harga mahal la.dah la rizman ruzaini yg buat..lgpun rasa mcm tak sesuai jea nik pakai.nik kan pendek..nnt nampak makin pendek lak.huhu

berkenan btol kat kedai online ni.kaftan kat situ mmg cantik la.mari menjamu mata.


sapa nak beli blh pilih di SINI


pic credit to en google dan NeSSa Sh0pp3

8 comments:

  1. cantiknya!!!!!!!!!!!!!! tapi me pendek, sangat tak sesuai!!! meraban jer...............

    ReplyDelete
  2. ui..raya haji pun baju lain lain eh..

    ReplyDelete
  3. takpe kak
    buat psediaan awal2
    t senang dah ;P

    ReplyDelete
  4. Pencacai Alim : thanks sudi komen :)

    ReplyDelete
  5. .s.o.f.i.a. : akak pun pendek tp teringin nak pakai :)

    ReplyDelete
  6. CERITA LEBAT : mesti la lain2..raya kat 2 kali setahun jea.hikhik

    ReplyDelete
  7. *luv Syahnia* : yea la..buat persediaan awl.nnt tak kelam kabut .hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org