Monday, September 20, 2010

bye bye dik..!!!


assalamualaikum readers..!!!

catatan yang pendek,namun gambar panjang berjela-jela. itu adalah nik.
so mari2 tgk pitcha ADIK sy
ni time nak antar dia kat KLIA pg td

bgn kul 4 pg tuk antar dia kat klia coz adik kena check in kul 6.
sempat la snap pic last adik sblm bertolak ke UK
12 jam tu dlm flight..tp tak pe.adik sy suka tido so setakat 12 jam dlm flight tak de apa masalah pun bg dia..wakaka

okeh.
mari layan pitcha

okeh. seperti biase la kan..pose di atas sudah menjadi trademark saye.
asyik pose yang same je..bosan dan muak kan!
tp nak wat mcm mana..sy bukan model so tak pandai la nak pose ala2 model
muke bajet ayu la konon :P

adik.her luggage.ma
beratur menunggu giliran

sempat lg senyum tu
perasan jea org nak snap pic dia..hehe

wah tido sambil tersenyum..hikhik
sabar adik.dalam flight blh tido lg

ja . me

adik

adik lg

me with my adik
tinggi nya sy..hehe

meet the parents

adik anis.adik
title bongsu sudah bertukar..haha

bye-bye adik :)

naseb baik gak akak nik tak ikot.kalau tak mesti berlaku drama air mata kat sana.nik yg tak menangis pun blh menangis tgk akak.hikhik

4 comments:

  1. huhu..tetibe rase sedey jugakk.heee~~
    semoga adeq nik samat sampai hendaknye :)

    ReplyDelete
  2. d_LA : thanks.insyaAllah.harap sampai dgn selamatnya.

    ReplyDelete
  3. waa..bestnye..adik kamu study kt UK..nk jadi doktor, bagus la..semoga dia sampai dgn selamat..

    ReplyDelete
  4. sweetsal : dah selamat sampai pun :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org