Saturday, September 25, 2010

nina oh nina..!!

assalamualaikum readers
pekaba semua.ade chat ka..??


lama tak jumpa si manis comel ni.rindu nyer time zaman2 single but not available dulu..huhu
kami bertegur sapa dllm Fb jea skarang ni.thanks to Fb

kami kenal masa mula2 keje kat TM dulu.keje customer services kat bhagian kerosakan telefon.bila anda call 100 TM so anda blh dgr suara merdu kami menjawab call anda.huhu
anda yg bernasib baik saje dapat bercakap dan mendengar suara merdu kami ni..hikhik * merdu la sgt kan.

nina ni jenis yg peramah.tak penah terfikir pun kami akan jd kwan baik .semua bermula bila kami tggl serumah.yea la.masing2 duk jauh so sewa la kat vista angkasa kat UM tu.coz sana dekat ngan tempat keje. kami lg rapat bila sama2 bertugas shif yg sama.

pegi keje sama.balik keje pun berdua.ingat tak nina, time pose sama2 dulu.kita bukak pose kat bilik jea kan coz kat luar tak cukup meja.haha..yea la.tak mcm kawan kita tu.tiap2 ari makan ngan scandal..ahakss.

sy ingat lg sy penah terjaga mlm dan terdengar org menangis.sy ingat kwan kita yg sorang lg nangis coz gaduh ngan scandal dia.bila sy tanya kamoo , kamoo cakap kamoo yg nangis. tetiba sy jd sedih.sy tahu kamoo nangis sebab apa.kamoo btol2 sygkan dia kan.tp nak buat mcm mana dia hak milik org lain dah.



sy suka sikap kamo yg peramah dan happy go lucky tu.coz tu sy senang berkawan ngan kamoo.moga kamoo bahagia yea nina.kamoo mmg baik.dan sy harap kamoo akan jumpa lelaki yg dapat jaga kamo ngan baik.

kamoo kena nikah coz sy mahu tgk mcm mana rupa nina junior.hikhik

pssstt..!!
gambar curik dm fb nina..huhu

4 comments:

  1. akk kwn rapat ke ngan nina?
    leh xmintak no phone ngan no ic dy.. gaga...

    ReplyDelete
  2. 4RM14 : nak buat apa lak no ic dia..hehe

    ReplyDelete
  3. nak kena rajin call kerosakan TM la nampakgayanya... heheh
    Kuman "anak luar nikah" Entry

    ReplyDelete
  4. Kuman Chaos : kami dah tak keje kat TM dah...huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^