Thursday, September 30, 2010

omelan kosong :)

assalamualaikum readers

penat sgt..baru balik dari johor.adik kepada ayah mertua meninggal dunia.so kami kena balik.bagi sokongan kat abah.dia sedih sgt.adik yg paling rapat ngan dia meninggal dunia.so hubby kena la bg moral support kat abah.

nik ambik ct 2 ari..baru jea balik ct dah kena ct balik.tp best.blh hilangkan stress keje.biasa la.kalau tak keje bosan.kalau dah keje stress lak..huhu

rasa bersalah lak tak pi keje 2 ari.mesti byk keje esk ni.tp nak buat mcm mana.family lg penting kan.

penat tp still blh tersenyum..hehe

datangnya kematian itu sebenarnya untuk menghadirkan insaf pada diri kita yang masih dikurnia nyawa.

Hidup kita belum tentu panjang hayatnya. Life is too short to be hatred.Semoga kita sentiasa di bawah lindungan-NYA, dikasihi-NYA, dikurniakan kesihatan untuk terus beribadat kepada-NYA

psstt...!!
hati sy ni rindu sgt kat family kat kg.

16 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Salam Takziah kepada keluarga Allahyarham...

    ReplyDelete
  2. kelahiransemula-aku.blogspot.com...
    be my follwer erk..huhu..tQ

    ReplyDelete
  3. al-fatihah...

    semyum dpt hilgkn stress~~~

    ReplyDelete
  4. yeh :) senyuman itu satu sedekah kak :)

    ReplyDelete
  5. cuti kecemasan xpe.. bukan ponteng.. ada pluang rehat, rehat btol2.. dah x dpt rehat nnti, penat lak.. takziah erk..

    ReplyDelete
  6. alfatihah utk arwah..

    takpelah kak cuti bsebab
    msti ofismate pham
    n diorg tlg buatkn keje akk
    hihihi :)

    ReplyDelete
  7. takziah buat keluarga allahyarham..
    semoga ditptkn bersama2 orang yg beriman..

    ReplyDelete
  8. Affendy : ur welcome :)..nnt sy ziarah blog kamoo

    ReplyDelete
  9. HonEyBuNNy : btol tu.so kena senyum la selalu :)

    ReplyDelete
  10. zazaw : sebab tu akak sentiasa tersenyum.mahu bg sedekah :)

    ReplyDelete
  11. lan_ax : thanks..rehat sekejab jea tp hilang la stress skit :)

    ReplyDelete
  12. *luv Syahnia* : alhamdullilah..dpt opismate yg faham :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^