Saturday, September 18, 2010

open house d'seremban


assalamualaikum readers

best nyer kalau tiap2 hari mcm ni.tak yah pi keje.blh bgn lewat.opss..terkantoi..kuikui
tggl 2 ari lg nak abis ct raya..selasa dah start keje..uissh..malasnya nak keje balik

ptg td kami ke seremban.pak cik ade buat open house
kalau bab makan nik ok jea.lg2 blh kuar jalan2.ni duk terperap kat umah bosan gak la.sian gak ma dan ayah nik asyik lepak kat umah jea.
nak bawak jln2 kl ni, ayah ni bukan suka sgt jln2..kalau penat nnt.mula la ayah nik membebel..huhu
so setakat pi rumah pak cik makan2 tu ayah nik ok jea.

Jom layan gambar - gambar nik ..tak syiokk la entry kalau tak letak gambar kan :)

pinky girl :)

nampak muda tak nik bila pakai pink ni..?? :)

sy dan chenta hati sy :)
it's a PINK day

sgt sedap laksa penang yg mak cik nik buat td.


4 comments:

  1. chentaMAYA : sekali sekala pakai sedondon.jarang pakai sedondon ni.hehe

    ReplyDelete
  2. last sekali, makanan yg sedap. uwaaaa....

    ReplyDelete
  3. rubi @ cawan merah : sgt sedap laksa penang tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^