Monday, September 20, 2010

pesanan buat adik


awl2 sblm subuh kami dah bangun coz mahu antar adik ker KLIA
adik bongsu sy dpt fly ke UK arini
dapat futher study ambik medic kat Universiti Queen Mary, London

mai sy cter fakta ttg adik sy yg sy tahu tp korang tak tahu..huhu

ni pic latest adik bongsu sy.time raya aritu
konon2 pitcha outdoor versi di kampung la :)

❤ ramai yang cakap, dia paling cantik dalam adik-beradik kami.
sy pun deny sekeras-kerasnya sebab tak nak terima kenyataan.
tapi, boleh la sekali-sekala terpaksa juga terima hakikat tu.walaupun pahit tuk ku telan.uhuk..

❤ time dia kecik, dia pernah masukkan bungkusan gula2 kat dalam lubang hidung.
hasilnya, sehingga kini, hidung dia mancung dan lebih besar daripada adik beradik yg lain. bagus juga la, senang tuk bernafas. huahuahua

❤ dah bbrp kali putus cinta. di ulang sudah bbrp kali putus cinta..huhu
buat masa skarang single .di ulang masih lg SINGLE. so sapa2 nak ngorat usha la blog ADIK sy ni .tp pastikan muka anda ala2 shahir atau jimmy shanley..huhu

❤ frust bila dapat tahu jejaka yg diminati iaitu jimmy shanley sudah bertunang.
dah kemudiannya bersorak girang bila mengetahui masih berpeluang mengorat shahir coz dgr2 nya shahir still single..huahuahua

❤ dia yg plg pandai dalam family.dpat langkau kelas dr darjah 3 ke darjah 5. dpat masuk mrsm PC dan dapat 10A1 dlm SPM.

❤ sebenarnya adik bukan bercita2 nak jd Dr tp result dia gempak so mmg sesuai sgt nak jd Dr.impian ayah nik nak sgt salah sorang anak dia jd Dr. buat adik.maybe ini jalan terbaik tuk kamoo.walaupun kamoo kurang minat ngan kerjaya tu tp kamoo penuhi impian mereka.moga kamoo diberkati.

kakak dan adik
apa persamaan kami..?? :)


❤ kami punya citerasa fesyen yg sama
so baju blh pinjam .sharing is caring org kata ;p

cepat jea masa berlalu
skarang kamoo dah besar dik
dah blh berdikari sendiri

jaga diri baik2 di perantauan
moga cita2 kamoo akan tercapai
kak yuh akan sentiasa mendoakan kejayaan kamu
chayok..!!!


bye2 sis
may god bless you
i will miss you

cepatnya masa berlalu...esk "back to work"..kena setting kepala awl2,tukar mode "RAYA -> KERJA". uishh..malasnya

-autopublish entry-

10 comments:

  1. hebatnye adik awk.. sy doakan die akn jd doktor muslimah yg brjaye one day, amin...

    ReplyDelete
  2. wwaahhh...
    promote adik ehh..
    lepas neh nak sumbat gak la idung ngan bungkusan gule2..
    baru bule mancung cam Jonny Deep..
    hehehe

    ReplyDelete
  3. persamaan? dedua sama tinggi.. :) sorang lagi doctor in the making? nak jadi doktor apa nih? pediatrik?
    kuman Entry

    ReplyDelete
  4. jalanjatuh : jgn main sumbat2.nnt terus tak blh nak kuar kan.sesak nafas lak :)

    ReplyDelete
  5. Kuman Chaos: kami tak tinggi.persamaan kami dua2 rendah..hehe..nik jd dr tuk suami jea la.rawat suami jea :)

    ReplyDelete
  6. datang sini jenguk2 & ngorat adik beliau.

    ReplyDelete
  7. Nobita Sensei : thanks singgah sini :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^