Monday, September 20, 2010

sy dah mulai merindui mereka :(

aduhai..terasa sayu nyer hati
rumah pun dah sunyi.adik2 smua dah balik

esk ma dan ayah nik lak nak balik
nik dah hubby kembali berdua la setelah seminggu rumah ni riuh rendah ngan suara2 family terchenta
dah la tak blh antar diorang kat airport
esk nik dah start keje

rasa malas sgt nak keje ni
rasa nak cuti lg
rasa nak ambik mc jea esk..uishhh

rindu suasana riuh rendah , gelak ketawa family
nak nanges ****sobsobsob..sumpah rasa sedih sgt skarang ni

we love each other :)

pstt..!!

ma tgh tunggu adik sy sms.moga adik sy selamat sampai UK

4 comments:

  1. itu la perasaan ibu-bapa di kampung bila anak-anak semua kembali ke kehidupan masing-masing selepas lama bercuti bersama. Kerap telefon mmg membantu..
    entry ni related

    ReplyDelete
  2. alohh.alohhh..

    same la kite.nisah pon dah stat kuliah.

    keje rajin-rajin.hehe :D

    ReplyDelete
  3. Kuman Chaos: yea la..ma dah ayah nik pun berdua jea kat rumah tu.mesti diorang pun rasa mcm apa yg nik rasa :)

    ReplyDelete
  4. I*K*T*I*R*A*F : thanks dear :)

    blaja rajin2 yea.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^