Sunday, September 19, 2010

tak de soalan lain ker nak tanya...???

Assalamualaikum semua.. salam sayang dan rindu dari nik.. korang buat apa arini? ye la hari minggu kan..berehat kat umah or kuar jalan2.nik nak kuar jab lg.sblum tu update blog dulu.

nak luah perasaan kat blog, harap ade yg sudi membacanya
kdg2 tension gak dengar soalan biasa bila dah nikah
tak mengadung lg ker..?? tak de isi lg ker..?? bila nak dapat baby ni..??
penat dah mak nak menjawab nyer nyah..kalau ade perakam suara mmg nak rakam jea jawapan tuk pertanyaan tu smua
jawapan mak seperti biasa la ' tak de rezeki lg'
kalau malas nak jawab suh hubby jawabkan..mak senyap jea..huhu

ingat senang ker nak buat anak ni.kena usaha keras tau..huhu
kami tgh berusaha lg..rezeki anak tu datang dr Allah
kami menanti dengan penuh sabar, tak penah rancang or target nak anak bila
kalau Allah bg cepat Alhamdullilah dan kalau bg lambat pun kami redha

sapa tak nak ade baby kan.kalau nik dapat baby.ni akan jd cucu first tuk ma ni.
semua ketentuan Allah..kami cuma berusaha


when i look back, i thank Allah. seriously, things really happen for a reason.Allah dah susun yg terbaik untuk kita dan ada hikmah disebalik segalanya. i love my family,my lovely hubby and my friends.


sy akan menanti ngan penuh sabar
moga doa sy dimakbulkan Allah

ok2. abis sudah seisi luah perasaan

take care. be safe. be positive

6 comments:

  1. yerla betul..lin yang tak kawin agi ni pun selalu sdara tanya bila nak tunang...ti pas tunang mesti tanya bila nak kawin...pas dah kawin, tanya bila nak dpt anak plak....bila dh dpt anak, tanya bila nak tambah agi satu...
    aish..soalan sebegini mmg tak der pengakhiranNyya
    P/s : Sabar je la....:-)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah ada lah rezeki tu nanti.

    ReplyDelete
  3. Nor_Emylin : tu la.sabar jea la kan.nak buat apa lg.org takkan abis bertanya.hehe

    ReplyDelete
  4. almutarjimah : insyaAllah..moga rezeki ade nnt :)..yg penting usaha dan jgn pts asa :)

    ReplyDelete
  5. Nik, i know how u feel dear. Mama almost 3 tahun lebih menjawab soalan camtu, Alhamdulillah masuk tahun ke empat dpt triplets terus :D. Sabar je laa yer, walaupun mmg akan ada masa tershort gak sbrnye n terkasar bahasa. Antara jawapan laser & 18sx yg mama pernah sound kat makcik makcik bz bodi ialah "dah...dah penat dah kitorang usaha nih, tiap tiap malam lagi tau, position pun dah mcm mcm try!"... terkebil kebil diorang n pastu tak pernah tanya dah hahahah :)

    ReplyDelete
  6. mamakembar3 : best nyer mama.dapat kembar 3.tak sia2 la tunggu 3 tahun kan.rezeki mama murah tu :)..nik tak kisah diorang nak tanya tp tak perlu kot nak perli2 kan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^