Sunday, October 24, 2010

cayalah RED WARRIORS..Bukit Jalil lagi tahun ini..!!


assalamualaikum readers

berdebar2 kot tgk bola mlm ni, dah la hubby duk tukar2 channel tv
kadang2 tgk tv 1 , kadang2 tgk astro
kami tgk dua2 games coz hubby sokong johor fc, tp kali ni johor fc kalah la ngan N9


Syukur
cayalah kat kelate..berjaya melangkah lagi ke final Piala Malaysia dengan penuh gaya
kalah menang tak kisah, buat yg terbaek di final nanti
suka tgk Norshahrul Idlan Talaha main bola
memang patut dapat pemain terbaek perlawanan td

tuk pasukan Kedah cuba lg tuk tahun depan
Kedah masih ada Akmal Rizal untuk final nnt..pulon Akmal pulon..!!
kalah menang adat pertandingan la kan
maybe tahun ni rezeki kelate ke final

suko tgk fan kedah dgn fan kelate boleh duduk bersama dan amik gambar skali
org kelate ni bukan semua jenis suka cari gaduh
naper la ade persepsi mcm tu ..tak baek la.
kami bukan mcm tuk okey


Semoga ALLAH saje yg membalas "jasa baik" FAM kpd pasukan bola sepak kelantan...amin
sesungguhnya org2 yg dizalimi pasti menang
asal hok ud0h npk bnar ko kelate
kalu pk molek kalu xdok b0la dan pnyokong supo kelate nie mmg tok meriah la bola sepak malaysia ni :)))

good luck tuk final to all RED WARRIORS


psstt..!!
Norshahrul Idlan Talaha suka tgk kamoo main bola
buat elok2 final ni

sumber pic dr ggogle

14 comments:

  1. suzie rahman : yeay..!! gomo jgn tok gomo..haha

    ReplyDelete
  2. AiDa AzRyN : akak sokong kelate..hehe

    ReplyDelete
  3. zazaw sokong Nogori kak :)
    HAHA

    ReplyDelete
  4. zazaw : ok..kita sokong negeri masing2.akak ttp sokong kelate.hehe

    ReplyDelete
  5. aku tak sokong mana2 pasukan piala malaysia,tapi aku tgok Red warrior main mmg berkesan,attack yg tak kunjung habis..bravo!

    ReplyDelete
  6. si biskut : nik ttp skong pasukan kelate coz tu negeri kelahiran nik.lgpun pasukan kelantan deserve ke final.permainan sgt hebat smlm :)

    ReplyDelete
  7. btui tuh, nik... selepas sremo ore dok kondem ngan team Klate.... way to go, Klantanese!!

    ReplyDelete
  8. akuzle: ore kutuk tu tok kemano gok pun kan.yg penting kelate ttp hebat..hehe

    ReplyDelete
  9. btul, btul. i love red warrior. insyaalllah klate menang. amin

    ReplyDelete
  10. So Shy Lady : insyaAllah..moga rezeki klate thn ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^