Sunday, October 10, 2010

ermm..nak sanding lg sekali blh tak...???

101010..cantik kan tarikh ari ni..ramai yg buat majlis nikah kwen ari ni.tarikh ni juga sesuai tuk org2 yg selalu lupa tarikh penting so ngan nikah ada tarikh yg menarik ni senang skit nak ingat..yea tak..??huhu

bila nik tgk Dr Sheik Muzaffar dan Dr Halina bersanding ni, rasa cam nak sanding lg sekali, aci tak..??

mari kita imbas kembali saat2 indah itu :)



kerek nya muka en hubby kan..huhu



:
:
:


buat my ex opismate cik ct


HAPPY MARRIED
SELAMAT MENEMPUH ALAM RUMAHTANGGA
welcome to the wifey club..ahakss

20 comments:

  1. sapa nak sanding sekali lagi? cik abang ka? ehheheh
    kuman "Raba-raba..." Entry

    ReplyDelete
  2. date is just a number..
    hehe!! semoga berkekalan yea..

    ReplyDelete
  3. tema biru..lmbut n sweet je..
    moga bsama ke akhir hayat ;P

    ReplyDelete
  4. nik ayunnie : wah2..2 thn lg aku blh adik ipar la..huhu

    ReplyDelete
  5. Kuman Chaos : amboi cik abg nk sanding lg..mana blh sanding sorang2 :)

    ReplyDelete
  6. *luv Syahnia* : thanks.moga kamoo bhagia yea :)

    ReplyDelete
  7. bolehla, x salah kan. tp kewangan le kna pikiq plak psl nk brsanding kali ke2 ni:D

    ReplyDelete
  8. Myra Jay : tu la.kalau ade duit sanding bbrp kali pun tak pe kan..hehe

    ReplyDelete
  9. MR. MIND : pengantin dah lama dah.nak dekat 10 bulan kwen ni. :)

    ReplyDelete
  10. SitiMashitahSaidin : pengantin ni dah lama..hehe

    ReplyDelete
  11. ya..ya..saya pun mau sanding 2 kali ngan somi tapii...kita da 'genduts' la..nanti org ketawa..urmmm..

    ReplyDelete
  12. maisyah : tak pe.pilih baju saiz ikut badan skarang la :)

    tak dapat sanding oun, pakai baju pengantin dan ambik picta pun dah ok.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^