Saturday, October 23, 2010

owh weekend...!!!


assalamualaikum my dear friends


macam mana permulaan anda hari ni. Ok ker tak? ade apa2 aktvt tak weekend ni?

yang terpaksa bekerja weekend ni mcm sy, selamat bekerja. jalankan tugas anda sebaik mungkin ya walaupun tension ngan keje.huhu

moga rezeki yg anda dapat ni rezeki yg di berkati..InsyaAllah

balik jea keje bukak you tube..tgk video2 yg blh buat sy tersenyum dan ketawa
sy suka tgk iklan ni.sweet sgt..!!
Tan Hong Ming kamoo comel la



*

*

*

*

*


Big congratulations to my cousin yg dapat baby girl
she's so cute ..tgk la..kecik2 dah pandai pose ni..hehe


NUR MARHA MIZA BINTI ABDUL HAFIZ (091010)
welcome to the world dear..!!!

p/s: can't wait to have mine..!!!

8 comments:

  1. fav iklan aida dulu 2!! msti tergelak klu tgok iklan 2!haha..

    btw, semoga ur dream come true..aminn..:)

    ReplyDelete
  2. saya paling suka iklan Tan Hon Ming ni walaupun dah bertahun disiarkan.

    ReplyDelete
  3. MissyNursy ♥ :sama la.faveret akak gak iklan ni :)

    ReplyDelete
  4. saiful : sweet jea kan.coz tu kalau tgk byk kali pun still suka :)

    ReplyDelete
  5. comelnya baby Nur Marha Miza Binti Hafiz..hihi..

    ReplyDelete
  6. baby tu sangat cuteee .
    geramnya .

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org