Sunday, October 24, 2010

stressed out..!!


tak suka bila arini ari ahad..coz esk dah isnin dan sy terpaksa pi keje

tension ngan keje skarang ni.byk keje yg urgent tp mcm2 masalah yg mengganggu

susah ade yg anggap keje dia jea urgent.ingat keje sy tak perlu di siapkan cepat ker.bertimbang rasa la skit.

kita kan bekerja dlm company yg sama.bg la org lain guna gak.takkan sorang nak guna sepanjang hari.adil ker.belajar la kesian kat org lain.

sy ni jenis tak suka nak cari gaduh.tak suka nak paksa2 org dan cepat kesiankan org.coz tu org suka ambik kesempatan agaknya.

moga Allah beri sy kesabaran dan sentiasa tersenyum walau apa pun berlaku.
sy mesti kuat..!!


Psstt..!!
maaf jika entry ni ade yg terasa


10 comments:

  1. xsuke jugak! esok kena pg class.wowowow :P

    ReplyDelete
  2. I*K*T*I*R*A*F : hehe..akak tak suka pi keje.hehe..tp terpaksa gak pi.. :)

    ReplyDelete
  3. saya pun tak suker...M.O.N.D.A.Y..:(

    ReplyDelete
  4. samer lah..tp tak sbr nak tggu jumaat
    sbb soknya nak cuti..

    kak..keje kat ofis ni mmg mcm2 ragam
    kita jumpa..bykn bsabar je dear

    ReplyDelete
  5. kalau boleh nak aja selalu cuti kan

    ReplyDelete
  6. peah @ peps : sama la kita.tak suka monday :)

    ReplyDelete
  7. *luv Syahnia*: yeay..akak still sabar lg.

    btol2..jumaat la ari paling best coz esknya ct..hehe

    ReplyDelete
  8. Sharinginfoz : kalau la blh mmg tak nak keje ..hikhik

    ReplyDelete
  9. kena la berkongsi, berbudi bahasa
    yg pnting bersopan santun
    hikhik

    ReplyDelete
  10. nabila saat : btol tu..kena bertimbang rasa la kan.jgn nak pentingkan diri sendiri jea :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^