Monday, October 18, 2010

sy nak cuti...!!!

assalamualaikum readers

berkira2 mahu bercuti bersama hubby.hujung-hujung tahun macam ni, mood mahu bercuti memang melonjak-lonjak dalam kepala.walaupun balance cuti dah abis.

ingat nak pi dekat2 jea.cameroon kot.setakat pi cameroon tak perlu ambik ct lama pun.

tgh survey hotel ngan harga berpatutan.sapa2 tahu ade hotel yg murah dan selesa kat cameroon???

owh..cantiknya permandangan...!!

mahu makan strawberry byk2.
feveret nik ni

lgpun dah lama tak buat aktvt bergambar ni.kat cameroon blh la ambik pitcha puas2
blh beli bunga segar berdozen2..haha

bbrp tahun lepas penah pi cameroon ngan family.tu yg first dan last.lepas tu dah tak jejak kaki lg kat cameroon.teringin nak pi.sambut anniversary pertama kami di sana.auww.romantik ni..huhu


sumber pic dr en goggle

15 comments:

  1. nk kirim teh strawberry!!
    http://www.duitlama2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. happy honeymoon.......
    moga murah rezki..hehehe..

    ReplyDelete
  3. lan_ax : blh jea nak kirim.brapa byk nak..?? :)

    ReplyDelete
  4. nik ayunnie : nak ikot jom la.hikhik

    ReplyDelete
  5. jgn lupe...makan ice cream strawberry + strawberry with whipped cream!...:)

    ReplyDelete
  6. bulan 12 ler..ajok kakgie g..dio skalo banyok plan time2 cuti skoloh..haha

    ReplyDelete
  7. peah @ peps : sedap tu..mesti makan nnt..hehe

    ReplyDelete
  8. nik ayunnie : nak sambut anniversary aku bln 11 ni.nak pi ct berdua dulu.bukan kak g ajak pi tioman ker bln 3 ni.

    ReplyDelete
  9. sekius me. cameroon ker cameron? konpius ni

    ReplyDelete
  10. GaDis CoMeL : haha..silap taip...sebenar cameron..bukan camerron..huhu

    ReplyDelete
  11. nizam omar : tu la.tgk gambar un dah terliur kan :)

    ReplyDelete
  12. tioman bulan 3 ker..aku x cuti ler..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^