Sunday, November 21, 2010

almost a year


assalamualaikum readers


minggu dpn, genap la setahun perkahwinan nik dan hubby.

happy tak??? mestilah!! mau tanya lg..hehe


awk, terima kasih sbb awk terima sy seadanya, awk bersabar dgn perangai sy, awk selalu disisi sy berkongsi rasa suka dan duka, memberi sy dorongan dan semangat, tak jemu mendengar dan membantu

awk cintakan sy lebih dr yg apa yg sy harapkan. awk sayangkan sy lbh dari apa yg pernah sy dpt dulu.


tempoh perkahwinan kita masih terlalu mentah, namun banyak yang telah diharungi bersama.

biarpun ada ujian dan duka merintangi perjalanan, namun kasih sayang-Nya tak pernah putus terhadap kami.

moga cinta kami selamanya diberkati dalam restu dan redha Ilahi.

congrat jugak buat en hubby yg dapat keje kat SAPURA
Alhamdulillah..rezeki kami sekeluarga
harap impian kami nak dapatkan ini tahun depan akan tercapai


pstt..!!!
ermmm. tp nik still tak de plan ape nk buat 29hb ni..hehe

34 comments:

  1. Insan Marhaen : yup.perjalan masih panjang :)...byk lg dugaan yg kena hadapi

    ReplyDelete
  2. semoga kekal sehingga akhir hayat sis:)

    ReplyDelete
  3. Un Phat Lee : wah..tetiba rasa nak kwen yea ..hehe

    ReplyDelete
  4. masaih banyak ranjau..mcm lagu dlm blog akak..muga berbahagia hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  5. Idalara : thanks..akak pun harap bhagia hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  6. semoga berbahagia selamanya ya.. :)

    ReplyDelete
  7. congrat! suami akak dapat keje kat sapura? wah.. masyuukk~

    ReplyDelete
  8. Tahniah ulang tahun. elok juga dijadikan tradisi setiap kali ulang tahun, solat jemaah bersama dan mohon doa supaya kehidupan terus diberkati. jangan lupa bertukar2 hadiah dengan suami

    ReplyDelete
  9. waaa...beshnyerrr..nk jgk life camtu..ni yang TERdorong nak kwen jgk niii..^^

    ReplyDelete
  10. semoga bahagia selalu hendaknya..

    pasal nak dptkan 'ini' tu, insyaallah ada rezeki nnt,kena usaha + plan betul2 + cr tmpt sesuai

    ReplyDelete
  11. wah!!! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat !!!! heheh,,,,nak akwen gak!!!heheheh

    ReplyDelete
  12. congrats :)

    http://adam-idris.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. pandapolarbear : thanks dear :)

    Marhaen Kacak ; terima kasih :)..doakan yg terbaik tuk kami k.

    ReplyDelete
  14. Sophia Rani : thankd dear.so sweet.hehe

    Kenzo@MrConteng : Alhamdullilah..rezeki kami sekeluarga

    ReplyDelete
  15. Hisyam Muhibah : InsyaAllah.kalau blh nak tiap2 ari solat jemaah sama.

    ~amalina~ : jgn kawen..kena nikah..hehe

    ReplyDelete
  16. MamaYatie : thanks mama yatie :)
    mmg tgh survey2 dulu.tak de la nal beli terus.moga murah rezeki kami

    ReplyDelete
  17. iszieylyanziy : thanks dear :)

    Adam Idris : thanks :)

    ReplyDelete
  18. tahniah.......
    semoga bahgia sampai akhir hayat..
    29hb nie my besday.. hehehe

    ReplyDelete
  19. mira the monster : best sgt nikah ni.ade org yg jaga kita :)

    ReplyDelete
  20. aima in luv : wah ulang tahun perkahwinan akak sama ngan bday awak yea.

    happy bday in advance la...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^