Friday, November 19, 2010

errrrmmmmm


gambar hiasan semata-mata

terasa la tgk kwn2 yg dah pregnant.cepat tol rezeki diorang kan.baru jer nikah dah pregnant.nak pregnant gak.uhu..nak ade baby yg comel.suka bau baby baru lahir.


nak rasa mcm mana mengandung ni..best kan..kalau gemuk pun org tahu la sebab apa..hehe

kena bersedia dr segi mental dan fizikal..bukan senang nak ade anak ni..Biar pun tahu mcm mana keadaan org pregnant.tak blh berdiri lama2, kaki akan bengkak, tak blh tido pelbagai aksi, berat badan akan bertambah dan kena bwk perut boyot tu kemana-mana jer selama 9 bln..tp still nik suka..nak merasa smua tu

nak tgk mcm mana la rupa nik bila pregnant..pipi mesti tembam, dagu sah2 la ade dua lapisan..huhu

rezeki anak tu mesti ada kan.nik serah smua pada Allah..Dia yg menentukan mana yg terbaik tuk nik n hubby..kalau ade rezeki dpt anak kami terima

comelkan ibu mengandung

ermmm
God knows what i'm feeling now.

Allah tahu yg terbaik tuk hambanya kan.apa yg kita impikan tak semestinya yg baik tuk kita.

pic ehsan dr google

12 comments:

  1. kte pnh jmp patient..baby ni anak angkat je. mak angkat dia cam nak tak nak je jaga dia.bapak angkat dia pulak,walaupon tido,baby ni tersedak pon dia leh terjaga.. dorang takde anak. sebab tu amek anak angkat.

    moral of the story:
    - allah ada sebab takmo bagi kita anak lagi. sume ada hikmah nya.

    akak sabar ya?? insyaallah..nanti ada rezki. tuhan nak bagi akak spent time ngan hubby dulu.

    =)

    ReplyDelete
  2. alalala.hehe.semoga sis & hubby dimurahkan rezeki olehNya.

    p/s: nnti kalau dah ada berita jangan lupa bagitau:P

    ReplyDelete
  3. myra anne : thanks dear. akak akan sentiasa sabar.mmg blum rezeki akak lg kan.

    btol la tu.Allah nak bg akak spent masa ngan hubby dulu berdua kan :)

    ReplyDelete
  4. sizuka[Izzati] : thanks dear.
    ade berita gembira mesti akak bgtau.

    ReplyDelete
  5. ibu mengandung itu seksi hehe

    insyaallah kalau ada rezeki tu ada la yer ...

    kami doakan.. =)

    LATEST ENTRY

    APAKAH TUJUAN ANDA MENULIS BLOG?

    TOP 10 UNDI ANDA MASIH DIPERLUKAN?

    **vote utk GKSB yer..makaseh =)

    ReplyDelete
  6. GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr :thanks dear :)
    mintak2 rezeki anak tu cepat la kan.

    ReplyDelete
  7. sabar lah ;) insyaAllah bila da samapi rezki pasti anda pown excited gile!

    ReplyDelete
  8. cik barakah : thanks dear :)
    InsyaAllah.

    ReplyDelete
  9. salam kak nik :)
    hehe.singgah kak nik punya blog, sweet blog!
    kak, insyaallah nanti ada rezeki akak akan dapat anak yg comel! n jadi cute pregnant lady!! hehe.

    ReplyDelete
  10. org pregnant sgt sexy!!!^_^
    rezeki Allah xda sapa yg tau!=)

    ReplyDelete
  11. nazirafarahinomar : wasalam.thanks dear :)
    moga cepat la rezeki akak.tak sabar nak ade baby sendiri....hehe

    ReplyDelete
  12. Roxy zai : tgh tunggu rezeki dr Allah.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^