Monday, November 29, 2010

kisah hari ini


assalamualaikum readers

penat tp still sempat nak update blog..hehe..nak jd blogger tegar la konon.tp jgn harap la.tak menjadi pun.

beg baru :)


tadi nik, hubby dan adik pi tengok filem Ngangkung.adik nik sorang ni tak penah tgk wayang so ajak la dia.


filem ni genre komedi seram tapi lebih kepada filem komedi sebab babak seram pun boleh buat org ketawa.masa nak dekat abis baru ada babak yang sedih, tp still tak blh buat nik nangis.

pada yg blum tgk blh pi tgk.jom sokong filem karya tempatan okey.sesuai sgt tuk org yg suka beli nombor ekor ni.






thanks hubby for a sweet anniversary surprises
happy 1st anniversary B



10 comments:

  1. alolololo..romantiknyeeee. (:

    moga kekal hingga ke syurga!

    ReplyDelete
  2. wahh ! nampak mcm sodap je . yummuy yummuy

    ReplyDelete
  3. I*K*T*I*R*A*F : ala..romantik simple2 jea..hehe

    ReplyDelete
  4. AiDa AzRyN : yup..weekend ni melaram ngan beg baru .hehe

    ReplyDelete
  5. kakak . buat kan boleh ? i pay lah . ngeh ngeh :)

    ReplyDelete
  6. ♥-- emieysandra --♥ : akak pun beli la sayang.tak pandai gak buat kek :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^